Skip to content

Na Kontaktoni

Mirëpresim çdo sugjerim dhe çdo kërkesë informacioni në format e kontaktit të poshtë shënuara!

ADRESA

ADRESA

Rruga Pavaresia , 32/1 , Divjake

TELEFON

TELEFON

Tel:+355 68 587 86 66

e-mail

Na ndiqni në rrjetet sociale

Slogan Vivamus magna
justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec sollicitudin molestie.

Title will be change this plan is right for you
Why meal services?

Tell us about your personal goals and dietary requirements.

Blog

If you’d like to speak to us first, we’d love to hear from you.

Prefer to talk directly to an expert? Give us a call on:

Toll Free (444) 900 55 66
Local (444) 900 55 66