‘My Divjaka’ photography competition

E dini që ka filluar konkursi fotografisë ‘Divjaka ime’? Katër temat që mund të fotografohen bujqësi, sociale, turizëm dhe peisazh.

Shkrepe një foto dhe nise tek #urbanlab. Konkursi ka dhe një çmim për foton merr më shumë like.

Konkursi është i hapur për të gjithë të nga mosha 14-29 që janë nga Divjaka.

Nese je nga Divjaka ose banon ne Divjake, behu pjese e nismes te re nga Urbanlab. Zgjidh nje nga temat Turizem, Bujqesi, Sociale ose 1 peizazh dhe shkrepe nje foto.

Fituesit e konkursit kane ne dispozicion shumen prej € 100 euro secili.

Per me shume ndiq linkun per te kuptuar rregullat e konkursit dhe ku ta nisesh foton.

https://docs.google.com/document/d/1GIZgtwnbFPC3_5hYxBkKq3VNrDh_YIjDPzw04ccVygQ/edit?usp=sharing

 

Recommended Posts