Divjaka e shpetuar prej te Rinjve

Vento di Terra Albania tashme ka filluar nje projekt te ri ne lidhje me qytetarine aktive ne aspektin e ruajtjes se mjedisit. 

Ky projekt eshte i financuar nga “Leviz Albania”  nje projekt  i Agjensise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunimdhe,  ka si qellimi kryesor përfshirjen dhe ndërgjegjësimin e të gjithë komunitetit te Divjakes ne vecanti te rinjve per te nxitur per problemin e ndotjes së mbeturinave plastike.

Kjo eshte nje ftese e hapur per te gjithe ata qe deshirojne te kontribuojne ne ruajtjen e mjedisit ku jetojne.

Recommended Posts