Tetori Rozë! UrbanLab pjesë e sensibilizimit për luftën kundër kancerit të gjirit

Tetori Rozë! Ne mbledhjen e radhes me gratë e bashkise Divjakë, ne sensibilizimin per luftën kunder kancerit te gjirit.

Te pranishem kryetari i projektit UrbanLab i cili foli per mundesite qe ofron kjo qender multifunksionale.

Gjithashtu edhe shoqata vendase Gruaja dhe Femija ne Fokus , e cila tashme do ofroj sherbime psiko-sociale dhe asistence ligjore per grate ne nevoje.

Recommended Posts