Kerkim Teknikesh Laboratori Bujqesor Senior

Te kete:

Diplome ne Kimi.

Te afte te kryej analiza toke, uji, gjethore dhe mbetjesh ne produkt (reside).

Eksperince menaxhuese laboratori dhe punimi ne staf.

Njohuri te gjuhes Angleze , Italishtja jo e domosdorshme.

Aftesi per te shkruar raporte dhe projekte te ndryshme.

Vendi i punes : Divjake

 

Recommended Posts