Divjaka e shpetuar prej te Rinjve

Vento di Terra Albania tashme ka filluar nje projekt te ri ne lidhje me qytetarine aktive ne aspektin e ruajtjes se mjedisit. 

Ky projekt eshte i financuar nga “Leviz Albania”  nje projekt  i Agjensise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunimdhe,  ka si qellimi kryesor përfshirjen dhe ndërgjegjësimin e të gjithë komunitetit te Divjakes ne vecanti te rinjve per te nxitur per problemin e ndotjes së mbeturinave plastike.

Kjo eshte nje ftese e hapur per te gjithe ata qe deshirojne te kontribuojne ne ruajtjen e mjedisit ku jetojne.

Kerkim Teknikesh Laboratori Bujqesor Senior

Te kete:

Diplome ne Kimi.

Te afte te kryej analiza toke, uji, gjethore dhe mbetjesh ne produkt (reside).

Eksperince menaxhuese laboratori dhe punimi ne staf.

Njohuri te gjuhes Angleze , Italishtja jo e domosdorshme.

Aftesi per te shkruar raporte dhe projekte te ndryshme.

Vendi i punes : Divjake