Skip to content

Le Ultime Novità

Divjaka e shpetuar prej te Rinjve

Vento di Terra Albania tashme ka filluar nje projekt te ri ne lidhje me qytetarine aktive ne aspektin e ruajtjes se mjedisit.  Ky projekt eshte i financuar nga “Leviz Albania”  nje projekt  i Agjensise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunimdhe,  ka si qellimi kryesor përfshirjen dhe ndërgjegjësimin e të gjithë komunitetit
Read More

Guida Turistike Divjake-Karavasta Anglisht

Eng_guide_DIVJAKE-KARAVASTA Klikoni per ta shikuar ose shkarkuar English Guide
Read More

Guida Turistike Divjake-Karavasta

  Klikoni per ta shikuar ose shkarkuar! GUIDA_Divjake-Karavasta ITA    
Read More

Kerkim Teknikesh Laboratori Bujqesor Senior

Te kete: Diplome ne Kimi. Te afte te kryej analiza toke, uji, gjethore dhe mbetjesh ne produkt (reside). Eksperince menaxhuese laboratori dhe punimi ne staf. Njohuri te gjuhes Angleze , Italishtja jo e domosdorshme. Aftesi per te shkruar raporte dhe projekte te ndryshme. Vendi i punes : Divjake  
Read More